Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın çıkış bapları her bugün berrak, erişilebilir ve çok aydınlatılmış olmalıdır. Hassaten, bu bapların bakımı ve nizamlı olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek için ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niçin olan alım sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

İçeriden itilerek hariçarı hakikat suhuletle oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapkaloriın gösteren levhalar Türki “ÇDüŞ”, İngilizce “EXIT” olarak makaslamaklmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı kesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli platform oluşturur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Sertifikasız kapılar bu testlerden geçmemiştir ve güvenilirlikleri konusunda soru konuaretleri bulunmaktadır. Zımnında, sertifikalı kapılar ekseriya sertifikasızlara göre daha fiyatlıdır.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Eder nicelikı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında vaziyet aldığından güvenli olmanızı isteriz. Sebepleri değişik bir blog alfabemızda açıklayacağız.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son perese çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın veya ivedili konum vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinin bir yerının mutlaka belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi binalardaki yangınlarda yangın kapısı can zayiatının olmasını önemlice oranda düşürmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Tarafımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına  uygun yönlü dokumalmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde beis görmenizi engellemektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke hileır.

Report this wiki page